Αυτοκίνητα αποκλειστικά για τους πελάτες μας
SUZUKI CELERIO

Manual full extra

Suzuki Celerio, τo έξυπνο νέο αυτοκίνητο πόλης με τα πολλά πλεονεκτήματα. Σπιρτόζικος κινητήρας, φοβερή ευελιξία, μεγάλη οικονομία καυσίμου και πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας.
Το μεγαλύτερο στην κατηγορία του, με μεγάλους χώρους για 5 επιβάτες και πορτ-μπαγκάζ 254lit. Το πιο ευρύχωρο μικρό, μαζί με τα ειδικά καθίσματα για όσους έχουν παιδιά, υπόσχεται να συμβάλει αρμονικά ώστε οι διακοπές σας στην Πάρο να μείνουν αξέχαστες.


 


OPEL CORSA

1.4 Automatic full extra edition 120

Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πολύ άνετο, μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο για 5 ενήλικες, εύκολο να μετακινηθείτε και να παρκάρετε στους δρόμους της Πάρου. Με ισχυρό κινητήρα 1400 cc, 90 Hp και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, είναι η ιδανική λύση για χαλαρές διακοπές. Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι σχεδόν νέα και πολύ καθαρά, καθώς δεν είμαστε μια τυπική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά παρέχουμε αυτή την υπηρεσία μόνο στους πελάτες του ξενοδοχείου και των βιλών μας..Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα και να σας κάνουμε ειδική τιμή προσφοράς.